top of page
Image by Joakim Honkasalo

 YRITYKSILLE 

Päivitä yrityksesi tilat vastaamaan tarpeita

 

Saneeraamme toimitiloja sekä asiakas- että työtilojen osalta, vastaten urakan kaikista osa-alueista. Hoidamme muun muassa pintojen uusinnat, kalusteasennukset sekä erilaiset tilamuutokset. Erikoistyöt, kuten LVIS-asennukset, hoitavat luotettavat yhteistyökumppanimme. Lisäksi voit tarvittaessa hyödyntää asiantuntemustamme suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa. Kiinnitämme kaikissa toimitilaremonteissa erityishuomiota joustavuuteen ja liiketoiminnalle koituvien häiriöiden minimointiin. Esimerkiksi vaiheittain etenemällä varmistamme, että osa työkohteesta toimii remontin aikanakin. Laadukkaan ja aikataulussa syntyvän lopputuloksen ohella panostamme vahvasti myös työmaan siisteyteen ja turvallisuuteen.

 

Teemme liike- ja toimitilaremontteja pääkaupunkiseudulla alueella. Palveluumme kuulu aina maksuton arviokäynti kohteessa.

 

 LIIKETILAT 

 

Kun talotekniikka on tiensä päässä, tai ei vastaa yrityksen tarpeita, on laajemman saneerauksen aika. Myös uusiin tiloihin muuttaminen saattaa luoda tarpeen erilaisille muutostöille. Projektin toteuttaminen aloitetaan asiakkaan tarpeiden kartoittamisella, ja tekniset ratkaisut valitaan sen mukaan.

Palvelemme yrityksiä niin pienissä hankeissa kuin suuremmissakin muutostöissä.

Laadukas työnjälki, aikataulussa pysyminen sekä asiakaspalvelu ovat lähtökohtana jokaisessa projektissa. 

XS-Lelut Kamppi
Image by Jose Losada

 TOIMITILAT 

 

Yrityksen liiketoiminan laajentuessa syntyy usein tarve muuttaa toimitiloja paremmin uusia tarpeita vastaaviksi.

Tällöin kyseessä saattaa olla esimerkiksi pintaremontti, seinien rakentelu tai purkutyö.

Saners tarjoaa palveluratkaisuja, niin pieniin hankkeisiin kuin suurempiinkin käyttötarkoitus muutoksiin, yrityksesi tiloissa. 

Laadukas työnjälki, aikataulussa pysyminen sekä asiakaspalvelu ovat lähtökohtana jokaisessa projektissa. 

Lisätietoja ja referenssejä kohteista saa ottamalla yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta. 

bottom of page