Image by Mika Korhonen

Huoneistoremonttilla
kotisi ilme uusiksi

Toimivat ratkaisut viihtyisissä tiloissa

 

Tarjoamme remonttipalveluitamme niin pienempiin pintaremontteihin kuin asunnon suurempiinkin uudistuksiin. Pystymme tarjoamaan kumppaniverkostomme kautta täydellisen avaimet käteen paketin erilaisiin projekteihin. Huolehdimme siitä, että urakan läpi vienti sujuu nopeasti ja vaivattomasti. 

 

Toteutamme remontteja pääkaupunkiseudun alueella. Teemme aina ennen urakan aloittamista maksuttoman alkukartoituksen tilaajan kanssa. Kartoituksessa käydään yhdessä läpi toimenpiteitä vaativat alueet, sekä suunnitellaan asiakkaan kannalta paras tilanteeseen vaadittava ratkaisu. 

Image by beks mu
Image by HUUM

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneen remontointiin tarvitaan erikoisosaamista. Märkätilojen kosteusturvallisuutta ajatellen vesieristeet ja esimerkiksi lattiakaadot pesuvesien ohjautumiseksi viemäriin tulee tehdä oikein ja määräysten mukaisesti. Saners toteuttaa kylpyhuoneremonttisi kokonaispalvelun periaatteella. Remonttipalvelumme sisältää kaiken tarvikkeiden tilauksesta ja kalusteiden hankinnasta loppusiivoukseen asti. Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kautta myös putki- ja sähkötyöt. 

Saunaremontti

 

Saunominen kuuluu vahvasti suomalaiseen kulttuuriin. Onnistuneen saunaremontin edellytyksenä ovat huolellinen suunnittelu, sekä ammattitaitoiset tekijät. Hyvin toteutettu remontti lisää asumisen mukavuutta, sekä nostaa asunnon arvoa. Laitamme löylyhuoneet saunomis kuntoon nopeasti ja laadukkaalla työjäljellä. Toteutamme projektit avaimet käteen periaatteella alusta loppuun. 

Flooring Wooden Floor_edited.jpg

Huoneistoremontit

 

Huoneistoremonteissa korostuu laadukas lopputulos, sekä urakan toteuttaminen mahdollisimman vaivattomasti tilaajan kannalta. Autamme asiakasta remontin suunnittelussa ja materiaalien valinnassa, hoidamme rakennustyöt avaimet käteen -periaatteella. Projektin edistyessä huolehdimme siitä, että myös tilaaja pysyy ajantasalla. 
 

black and white box on brown wooden table_edited.jpg

Sisä- ja ulkomaalaukset, ulkoverhoilut,
terassit ja aidat
 

 

Maalilla voit uudistaa kotisi kauttaaltaan tai yksittäiset huoneet ja tilat. Pohjamaalaus tarvitaan, kun seinää maalataan ensimmäistä kertaa tasoitepinnalle.Yhtenäinen värimaailma on varmin ja ajattomin valinta, mutta maalaus sallii myös rohkeammat värivalinnat. Mikäli kyseessä on vanha ulkoverhous, suoritamme tarvittaessa homepesun, sekä vanhan maalipinnan kaapimisen. 

MAKSUTON ALKUKARTOITUS

HUONEISTOREMONTEISTA

PÄÄKAUPUNKISEUDUN ALUEELLA

Ilmainen alkukartoitus pääkaupunkiseudun alueella

Image by HUUM

ILMAINEN KARTOITUS

Kartoitamme asiakkaan toiveet ja tilojen vaatimukset

Teemme kustannusarvio urakan toteuttamisesta

Laadimme alustavan aikataulun urakan suorittamiselle